RADIONICE NA ENGLESKOM JEZIKU U NAŠOJ SKOLI

 

   Poslednje dve nedelje februara 2014. godine, u našoj školi bile su u znaku druženja sa stranim studentom. Naime, zainteresovani učenici sa boljim znanjem engleskog jezika bili su u prilici da prisustvuju radionicama koje je vodio simpatični  student pomorstva  iz Turske. On je clan međunarodne studentske organizacije AIESEC, koja ima ogranak i u Srbiji. Cilj ove organizacije je razmena studenata iz različitih zemalja u cilju boljeg upoznavanja, učenja i sticanja novih iskustava. Student iz Turske boravio je 5 nedelja u Zrenjaninu, a  prema njegovim rečima – grad mu se veoma svideo, ali i ljudi za koje kaže da su otvoreni, vedri i nasmejani. Družio se sa zrenjaninskim studentima, članovima ove organizacije, ali i sa srednjoškolcima, kojima je držao zanimljive radionice.

    U našoj skoli održao je 5 radionica, koje su se odnosile  na upoznavanje sa kulturom i znamenitostima Turske, kao i turskim jezikom.

   Bilo je zanimljivo, zabavno, ali i korisno jer su naši učenici iskoristili priliku da komuniciraju na engleskom jeziku  i na taj način ga usavrše.

 

Pedagog škole, Slavica Stojanov

6

5

4 3 2 1 7

 

Nema komentara

Budi prvi koji će komentarisati.

Prokomentariši


 

Vesti »

Јавна набавка – МОТОКУЛТИВАТОР

poziv-za-podnosenje-ponude-ponovljeni-postupak konkursna-dokumentacija-motokultivator odluka-o-dodeli-ugovora

 

НАБАВКА ДОБАРА – ОПРЕМЕ

ЈАВНА НАБАВКА ДОБАРА – ОПРЕМЕ – машине за припремање и култивисање земље у пољопривреди...

 

Javna nabavka male vrednosti za gorivo

odluka-o-dodeli-ugovora poziv-za-podnosenje-ponude obavestenje-o-produzenju-roka-za-podnosenje-ponuda konkursna-dokumentacija-za-jnmv-za-gorivo izmena-konkursne-dokumentacije

 

Javna nabavka male vrednosti – nabavka traktora

Odluka o dodeli ugovora   Poziv za podnosenje ponuda Konkursna dokumentacija nabavka dobara – Traktor

 

Javne nabavke – obaveštenja

Poziv za podnosenje ponuda za gorivo 2017 Konkursna dokumentacija za javnu nabavku za gorivo 2017 Izmena i dopuna konkursne dokumentacije Obavestenje o produzenju...