Obrazovni profili

 

OBRAZOVNI PROFILI 2016/2017. ŠKOLSKA GODINA

 

Obrazovanje učenika je planirano po 3-godišnjim i 4-godišnjim programima u području rada poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane.

Obrazovni profili:

1. Poljoprivredni tehničar – 30 učenika

2. Veterinaraski tehničar – 30 učenika

3. Tehničar hortikulture – 30 učenika

4. Cvećar vrtlar – 15 učenika

5. Rukovalac mehaničar poljoprivredne tehnike – 15 učenika

 

Prepoznatljiv pečat i lepota različitih profila sa mogućnostima praktične i estetska promenljivosti karakterišu smerove Srednje poljoprivredne škole. Biljne vrste pod otvorenim nebom, u školskim plastenicima i na oglednim površinama pružaju mogućnost sticanja stručnih znanja iz oblasti: cvećarstva, povrtarstva, ratarstva, zaštite bilja, voćarstva i vinogradarstva.

Na školskoj farmi učenici primenjuju teorijska i praktična znanja u umeću gajenja, brizi, ishrani i lečenju životinja, kao i negovanju ljubavi i zaštitničkog odnosa prema životinjama.

Teorijski deo nastave odvija se u stručno opremljenim kabinetima, a praktični daje potvrdu u korišćenju raspoloživih školskih sredstava – obradivih površina, savremene mehanizacije i opreme, uz primenu najsavremenijih agrotehničkih mera.

Ciljevi nastave su sticanje znanja kroz rad, učenje koje proističe iz rada i za vreme rada, a vrhunski cilj da se mladi uče mudrosti srećnog života.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vesti »

Javna nabavka male vrednosti – nabavka traktora

Poziv za podnošenje ponude: pozivzapodnosenjeponude Konkursna dokumentacija: konkursna-dokumentacija-nabavka-dobara-traktor

 

Javna nabavka male vrednosti za gorivo 2019.

Konkursna dokumentacija: konkursna-dokumentacija Poziv za podnošenje ponude: poziv-za-podnosenje-ponude Odluka o dodeli ugovora odluka-o-dodeli-ugovora-1

 

Javna nabavka – električna energija

Odluka o dodeli ugovora: odluka-o-dodeli-ugovora   obavestenjeozakljucenomugovoru   Poziv za podnošenje ponude: pozivzapodnosenjeponude Konkursna dokumentacija: konkursna-dokumentacija-za-javnu-nabavku-elektricne-energije-mart-2019

 

Javne nabavke

pravilnik-o-blizem-uredivanju-postupka-javne-nabavke plan-javnih-nabavki-2018 izmena-i-dopuna-plana-javnih-nabavki-2018

 

Јавна набавка – МОТОКУЛТИВАТОР

poziv-za-podnosenje-ponude-ponovljeni-postupak konkursna-dokumentacija-motokultivator odluka-o-dodeli-ugovora