Aktivnosti škole

 

U Opštini Zrenjanin radi 8 škola: Gimnazija, umetnička /Muzička/, specijalna i 5 stručnih škola od kojih je  i Srednja poljoprivredna škola. Sedištu Škole gravitiraju učenici 5 opština Srednjobanatskog okruga: Sečanj, Nova Crnja, Žitište, Novi Bečej i Zrenjanin, kao i donekle učenici Opština Kikinda, Žabalj, Titel, Bečej.

U promenjenim vlasničkim odnosima Škola se trudi da prepozna nove socijalne partnere sa kojima će moći da planira potrebe kadrova koje će da obrazuje.

Škola zasniva svoju opravdanost postojanja i razvoja u budućnosti na samom karakteru primarne proizvodnje hrane u poljoprivredi u ovom regionu. Oslonac su registrovana poljoprivredna gazdinstva različite veličine, čiji je broj svakako veliki ali sa tendencijom smanjenja broja usled ukrupnjavanja poseda.. Na njima može da se organizuju sve vrste zdrave biljne i stočarske proizvodnje.

Šumarstvo opravdava svoje postojanje na najmanjoj pošumljenosti Banata u Vojvodini i Srbiji, što će se morati menjati u budućnosti sa kadrovima ove Škole. Gašenjem giganata u  industriji nameštaja, Obrada drveta nalazi svoju budućnost u malim porodičnim radionicama nameštaja za kojim postoje velike potrebe.

U realizaciji Planova i programa Srednja poljoprivredna škola sarađuje sa poljoprivrednim gazdinstvima, proizvođačima cveća i povrća, veterinarskim stanicama, institutima, fakultetima, prerađivačkom industrijom, proizvođačima stolarije i nameštaja, Zajednicama škola poljoprivrede i šumarstva, kao i mnogim drugima sa kojima Škola ima čisto poslovne odnose.

Vesti »

Јавна набавка – МОТОКУЛТИВАТОР

poziv-za-podnosenje-ponude-ponovljeni-postupak konkursna-dokumentacija-motokultivator odluka-o-dodeli-ugovora

 

НАБАВКА ДОБАРА – ОПРЕМЕ

ЈАВНА НАБАВКА ДОБАРА – ОПРЕМЕ – машине за припремање и култивисање земље у пољопривреди...

 

Javna nabavka male vrednosti za gorivo

odluka-o-dodeli-ugovora poziv-za-podnosenje-ponude obavestenje-o-produzenju-roka-za-podnosenje-ponuda konkursna-dokumentacija-za-jnmv-za-gorivo izmena-konkursne-dokumentacije

 

Javna nabavka male vrednosti – nabavka traktora

Odluka o dodeli ugovora   Poziv za podnosenje ponuda Konkursna dokumentacija nabavka dobara – Traktor

 

Javne nabavke – obaveštenja

Poziv za podnosenje ponuda za gorivo 2017 Konkursna dokumentacija za javnu nabavku za gorivo 2017 Izmena i dopuna konkursne dokumentacije Obavestenje o produzenju...